آخرین اخبار
کد مطلب: 78008
اولين قسط از توافق ژنو به حساب بانک مرکزي واريز شد
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 781

 به گزارش  سلام لردگان، اين منبع آگاه ادامه داد: اولين قسط به مبلغ 550 ميليون دلار بوده که به حساب بانک مرکزي واريز شده است.

يادآور مي شود؛ قرار بود نخستين قسط در اول فوريه(12 بهمن ماه) به مبلغ 550 ميليون دلار به حساب بانک مرکزي واريز شود که اين امر به دليلي همزماني با روزهاي شنبه و يکشنبه با تعطيلات پايان هفته بانک هاي خارجي به امروز موکول شد.

البته سيد عباس عراقچي عضو ارشد تيم مذاکره کننده هسته اي اعلام کرده بود: اولين قسط از 4.2 ميليارد دلار دارايي هاي محدود شده ناشي از درآمد نفتي ايران اول فوريه برابر با 12 بهمن ماه به حساب مربوطه در سوئيس واريز شده است، اما به دليل تعطيلات آخر هفته در اروپا(روزهاي شنبه و يکشنبه) عمليات بانکي انتقال آن به حساب بانک مرکزي روز دوشنبه انجام مي شود.

بر اساس برنامه اقدام مشترک ژنو، 4.2 ميليارد دلار از درآمدهاي نفتي بلوکه شده جمهوري اسلامي ايران در خارج از کشور در هشت قسط آزاد مي شود.

نخستين قسط در اول فوريه(12 بهمن ماه) به مبلغ 550 ميليون دلار، قسط دوم در اول مارس(10 اسفند ماه) به مبلغ 450 ميليون دلار، قسط سوم در 7 مارس(16 اسفند ماه) به مبلغ 550 ميليون دلار، قسط چهارم در 10 آوريل(21 فروردين ماه 93) به مبلغ 550 ميليون دلار، قسط پنجم 15 آوريل(26 فروردين ماه 93) به مبلغ 450 ميليون دلار و قسط هاي ششم، هفتم و هشتم به ترتيب در تاريخ هاي 14 مي(24 ارديبهشت ماه 93)، 17 ژوئن(27 خرداد ماه 93) و 20 جولاي - ژوئيه (20 تير ماه 93) هر يک به مبلغ 550 ميليون دلار پرداخت خواهد شد که در مجموع 4.2 ميليارد دلار از درامدهاي نفتي بلوکه شده ايران آزاد مي شود.

منبع : ايرنا

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس